Anlægsvej 4
7600 Struer
97851148

mandag 30. april

Avengers: Infinity War - 3D


7

  mandag 30. april

  2t 35min

  Tilladt over 11 år

  Avengers: Infinity War - 3D

  20:00
  7 - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  7
  Superheltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for de enkelte individer. Men nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos.

  Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed. Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

  Filmen er den foreløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.
  Biografpremiere: Onsdag 25. april
  Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo
  Skuespillere: Karen Gillan, Gwyneth Paltrow, Pom Klementieff, Tom Holland, Chris Pratt m.fl.
  Spilletid: 02:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  mandag 21. maj

  Deadpool 2


  7

   mandag 21. maj

   2t 00min

   Tilladt over 11 år

   Deadpool 2

   21:15
   7 - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   7
   Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.

   I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag.

   Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.
   Biografpremiere: Onsdag 16. maj
   Instruktion: David Leitch
   Skuespillere: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller
   Spilletid: 02:00
   Censur: Tilladt for børn over 11 år